Οδηγίες Παρουσίασης Εργασιών

ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • Ο χρόνος διάρκειας κάθε Προφορικής Ανακοίνωσης ανέρχεται σε 15 λεπτά με 5 λεπτά ερωτήσεων/συζήτησης, άρα συνολικά 20 λεπτά. Είναι σημαντικό ο χρόνος παρουσίασής σας να μην υπερβαίνει τον προβλεπόμενο χρόνο για να μην διαταράσσεται η συνολική ροή του προγράμματος.
  • Το αρχείο της παρουσίασής σας θα πρέπει να παραδίδεται στο Γραφείο Υποστήριξης Παρουσιάσεων, το οποίο θα βρίσκεται δίπλα στη Γραμματεία, το πρωί της ημέρας που θα μιλήσετε ή πριν την έναρξη της συνεδρίας σας, στον τεχνικό υπεύθυνο της αίθουσας. Το αρχείο παρουσίασης θα πρέπει να έχει τη μορφή MS ppt, pptx ή pdf. Αναμένεται ότι οι Προφορικές Ανακοινώσεις θα τηρούν τους κανόνες του APA Style.

ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • Οι συγγραφείς Αναρτημένων Εργασιών (posters) παρακαλούνται να διαμορφώσουν την εργασία τους στις εξής διαστάσεις: ύψος 100εκ., πλάτος 70 εκ. Οι συγγραφείς έχουν την ευθύνη της ορθής εκτύπωσης των εργασιών τους. Η Γραμματεία του Συνεδρίου και το Γραφείο Υποστήριξης Παρουσιάσεων δεν είναι υπεύθυνα για την εκτύπωση των αναρτημένων εργασιών.
  • Ο χώρος και το διάστημα ανάρτησης των εργασιών θα παρουσιάζεται στο Πρόγραμμα. Οι συγγραφείς πρέπει να τοποθετήσουν την εργασία τους για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να την απομακρύνουν μετά τη λήξη του. Θα πρέπει να προσέλθετε στους χώρους ανάρτησης 10’-15’ νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα. Εθελοντές θα σας υποδείξουν τη θέση ανάρτησης της εργασίας σας, ενώ υλικό για την τοποθέτηση των εργασιών σας θα διατίθεται από το Γραφείο Υποστήριξης Παρουσιάσεων.
  • Οι συγγραφείς οφείλουν να είναι παρόντες/παρούσες κατά τη διάρκεια της ανάρτησης της εργασίας τους για τυχόν ερωτήματα και συζήτηση με συνέδρους που θα δείξουν ενδιαφέρον για αυτήν. Συνήθης πρακτική είναι οι συγγραφείς να έχουν εκτυπώσει μονοσέλιδο φυλλάδιο με τη σύνοψη της εργασίας τους για το κοινό. Αναμένεται ότι οι Αναρτημένες Εργασίες θα ακολουθούν τους κανόνες του APA Style.

ΣΥΜΠΟΣΙΑ

  • Ο χρόνος διάρκειας ενός Συμποσίου έχει προγραμματιστεί για 90 λεπτά. Θα πρέπει να προβλέπονται 15΄ για κάθε Εισήγηση, 10΄για τον/τη Συζητητή/τρια και 20΄ λεπτά για ανοιχτή συζήτηση με το ακροατήριο. Δεν επιτρέπεται ο συνολικός χρόνος να ξεπερνά το χρόνο του που έχει προσδιοριστεί από το Πρόγραμμα για να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη ροή του συνεδρίου.
  • Τα αρχεία παρουσίασης ενός Συμποσίου θα πρέπει να παραδίδονται, όλα μαζί, στο Γραφείο Υποστήριξης Παρουσιάσεων, το πρωί της ημέρας προγραμματισμού του Συμποσίου ή πριν από την έναρξή του στους εθελοντές που θα βρίσκονται στην αίθουσα. Τα αρχεία όλων των παρουσιάσεων θα πρέπει να έχουν τη μορφή MS ppt, pptx ή pdf. Αναμένεται ότι οι παρουσιάσεις θα τηρούν τους κανόνες του APA Style.

 

Παρακαλούμε το αρχείο να έχει τον τίτλο της παρουσίασης καθώς και το όνομα του παρουσιαστή. 
Μπορείτε να ανεβάστε την προφορική σας ανακοίνωση/παρουσίαση ΕΔΩ
Θα θέλαμε να μας στείλετε το αρχείο σας το αργότερο μέχρι τις 14 Μαϊου διαφορετικτά μπορείτε να το παραδώσετε στο Γραφείο Υποστήριξης Παρουσιάσεων μία ώρα πριν την παρουσιασή σας.