Εγγραφές


Για την ηλεκτρονική σας εγγραφή στο Συνέδριο παρακαλούμε
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Δικαίωμα Συμμετοχής

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ για Ουρολόγους (Ειδικευμένοι – Ειδικευόμενοι), φοιτητές και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η εγγραφή περιλαμβάνει:
  • Παρακολούθηση όλων των επιστημονικών εργασιών του Συνεδρίου
  • Συνεδριακό Υλικό
  • Επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο
  • Πιστοποιητικό Συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του Συνεδρίου

Εταιρικές Εγγραφές

Δεδομένου ότι η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε, μέσω της online φόρμας, στην εγγραφή των ιατρών που επιθυμείτε να εγγράψετε. Δεν προβλέπεται η έκδοση παραστατικού και η επιβεβαίωση της εγγραφής θα αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσετε στην on-line φόρμα.

Μοριοδότηση

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, θα χορηγήσει έως 19,5 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS - EACCME στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου. Η χορήγηση των μορίων γίνεται βάσει των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.

Είσοδος και παρακολούθηση του Συνεδρίου

Στην είσοδο της αίθουσας συνεδριάσεων θα υπάρχουν σαρωτές (scanners) ελέγχου εισόδου/εξόδου. Οι σύνεδροι θα πρέπει να σαρώνουν (scan) σε κάθε είσοδο/έξοδό τους από την αίθουσα το γραμμωτό κώδικα (barcode) που θα είναι τυπωμένος στην ονομαστική κονκάρδα που θα λάβουν από τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ελάχιστου ποσοστού 60% επί των συνολικών ωρών του προγράμματος. Η χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης θα γίνει ηλεκτρονικά μετά το πέρας του Συνεδρίου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Παρακαλούμε σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνεται φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση στιγμιότυπων από το προσωπικό της διοργάνωσης. Με την εγγραφή σας στο συνέδριο συναινείτε στη διαβίβαση των φωτογραφιών προς τους Οργανωτές και την πιθανή δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα του συνεδρίου καθώς και σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα για σκοπούς δημοσιότητας και προβολής.