// Αρχή

Χαιρετισμός


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Παιδιατρικής Νοσηλευτικής, με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Παιδιατρικών Νοσηλευτικών Εφαρμογών του Τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτικής στις 8-10 Ιουνίου 2023, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Η Παιδιατρική Νοσηλευτική αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο ένα αυτόνομο επιστημονικό πεδίο, του οποίου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και απαιτείται συνεχής επικαιροποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων των παιδιατρικών νοσηλευτών.
Οι προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές και το οικογενειοκεντρικό μοντέλο παροχής φροντίδας συνθέτουν το σύγχρονο πλαίσιο νοσηλευτικής διαχείρισης του παιδιατρικού ασθενή και της οικογένειάς του.

[Διαβάστε περισσότερα]

 Μοριοδότηση

H Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, θα χορηγήσει έως 16 μόρια Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης στους Νοσηλευτές που θα παρακολουθήσουν το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής Νοσηλευτικής.
Σχετικά με την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτικής

Η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτικής είναι ένα επιστημονικό, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που έχει ιδρυθεί το 2016 με σκοπό την ανάπτυξη και προαγωγή της Παιδιατρικής Νοσηλευτικής στην χώρα μας. Απευθύνεται σε όλους τους νοσηλευτές που παρέχουν φροντίδα στα παιδιά και την οικογένεια τους σε κάθε επίπεδο του συστήματος υγείας.Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε την ιστοσελίδα της Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτικής     www.pediatricnursing.gr