Εγγραφές

Για την online εγγραφή σας παρακαλούμε
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Εγγραφή στο Σεμινάριο
23 & 24 Σεπτεμβρίου 2022
Δωρεάν Συμμετοχή
Δικαίωμα εγγραφής έχουν ορθοπαιδικοί, ειδικευόμενοι, φυσικοθεραπευτές, φοιτητές και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η εγγραφή  περιλαμβάνει:
  • Παρακολούθηση όλων των επιστημονικών εργασιών
  • Συνεδριακό υλικό
  • Είσοδο στην Έκθεση
  • Πιστοποιητικό Συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του Σεμιναρίου

Εγγραφή στο Hands-On Cadaver Workshop
25 Σεπτεμβρίου 2022
Κόστος Εγγραφής: 150€
FULLY BOOKED


Εταιρικές Εγγραφές
Για πληροφορίες αναφορικά με τις εγγραφές από Τουριστικά Γραφεία και Φαρμακευτικές Εταιρείες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Οργάνωσης του Σεμιναρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@elbowcourse2022.gr ή στο τηλ. 210 7414700.
Σημειώστε επίσης ότι κατά την τιμολόγηση, η παραπάνω τιμή εγγραφής επιβαρύνεται με ΦΠΑ 23%.

Μοριοδότηση
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME, θα χορηγήσει έως 23 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν την Επιστημονική Συνάντηση. Η χορήγηση των μορίων γίνεται βάσει των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.

Είσοδος και παρακολούθηση του Σεμιναρίου
Στις εισόδους των αιθουσών συνεδριάσεων θα υπάρχουν σαρωτές (scanners) ελέγχου εισόδου/εξόδου. Οι σύνεδροι θα πρέπει να σαρώνουν (scan) σε κάθε είσοδο/έξοδό τους από την αίθουσα το γραμμωτό κώδικα (barcode) που θα έχουν λάβει ηλεκτρονικά μέσω e-mail λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Σεμιναρίου.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ελάχιστου ποσοστού 60% επί των συνολικών ωρών του προγράμματος. Η χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης θα γίνει ηλεκτρονικά μετά το πέρας του Σεμιναρίου.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Παρακαλούμε σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου θα γίνεται φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση στιγμιότυπων από το προσωπικό της διοργάνωσης. Με την εγγραφή σας στο συνέδριο συναινείτε στη διαβίβαση των φωτογραφιών προς τους Οργανωτές και την πιθανή δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα του Σεμιναρίου καθώς και σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα για σκοπούς δημοσιότητας και προβολής.

 

 


Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στο Συνέδριο: info@elbowcourse2022.gr