Χώρος Διεξαγωγής


Ξενοδοχείο Makedonia Palace


Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου 2,
546 40, Θεσσαλονίκη
T: 231 089 7197
W: makedoniapalace.com

Πρόσβαση

Από το αεροδρόμιο
  • Με αυτοκίνητο: Ακολουθείτε προς τα δυτικά τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής – που στη συνέχεια μετονομάζεται σε Εθν. Αντιστάσεως και κατόπιν Βασ. Όλγας και Βασ. Γεωργίου. Στο φανάρι του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, η στροφή αριστερά θα σας οδηγήσει στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, και μετά από 400 περίπου μέτρα βρίσκετε το ξενοδοχείο από τη μεριά της θάλασσας.
  • Με λεωφορείο: Η στάση Φάληρο της γραμμής 01Χ βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων από το ξενοδοχείο.
Από το νέο σιδηροδρομικό σταθμό
  • Με αυτοκίνητο: Ακολουθείτε προς τ' ανατολικά την οδό Μοναστηρίου, και αμέσως μετά την Πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρη) στρίβετε δεξιά στην οδό Δωδεκανήσου – και τη συνέχειά της οδό Σαλαμίνος – για να φτάσετε μπροστά στην είσοδο του Επιβατικού Σταθμού στο λιμάνι. Εκεί, στρίβετε αριστερά και ακολουθείτε την οδό Κουντουριώτη – που συνεχίζει ως Λεωφόρος Νίκης και αμέσως μετά τον Λευκό Πύργο ως παραλιακή Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου - και μετά από 400 περίπου μέτρα βρίσκετε το ξενοδοχείο από τη μεριά της θάλασσας.
  • Με λεωφορείο: Η στάση Φάληρο της γραμμής 8 βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων από το ξενοδοχείο.
Από τον Επιβατικό Σταθμό του Λιμανιού
  • Με αυτοκίνητο: Ακολουθείτε προς τα δυτικά την οδό Κουντουριώτη – που συνεχίζει ως Λεωφόρος Νίκης και αμέσως μετά τον Λευκό Πύργο ως παραλιακή Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου - και μετά από 400 περίπου μέτρα βρίσκετε το ξενοδοχείο από τη μεριά της θάλασσας.
  • Με λεωφορείο: Η στάση Φάληρο της γραμμής 8 βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων από το ξενοδοχείο.