Χαιρετισμός

Χαιρετισμός

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητοί Φίλοι,

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εντυπωσιακή σας παρουσία στο τελευταίο Πανελλήνιο συνέδριο της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και για την μεγάλη σας συμμετοχή στη διαδικασία των εκλογών της ΕΔΑΕ. Το νέο ΔΣ, συνεχίζοντας την παραδοσιακή πορεία των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων της εταιρείας μας, έχει την μεγάλη χαρά να σας προσκαλέσει στις «Εαρινές Ημέρες της ΕΔΑΕ», που θα πραγματοποιηθούν για άλλη μια φορά στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Palace» της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης, από τις 15 έως τις 17 Απριλίου 2022.

Στο συνέδριο αυτό, το πρόγραμμα θα έχει διαφορετικό προσανατολισμό και θα αφορά τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) και τις παθήσεις που εκδηλώνονται στην πρωκτογεννητική περιοχή ή στο «ευαίσθητο σημείο», όρος που πολύ συχνά οι ίδιοι οι ασθενείς μας αρέσκονται να χρησιμοποιούν.

Σας περιμένουμε λοιπόν για να παρακολουθήσουμε μαζί εξαιρετικές εισηγήσεις από έμπειρους συναδέλφους, που θα μας ενημερώσουν για τα νέα θεραπευτικά πρωτόκολλα, για τα σύγχρονα δεδομένα και θα μας φρεσκάρουν τις γνώσεις μας, σχετικά με τις κλασικές θεραπείες των ΣΜΝ, των αυτοάνοσων και των άλλων νοσημάτων της πρωκτογεννητικής περιοχής. Για πρώτη φορά θα έχουμε επίσης δύο πολύ ενδιαφέροντα στρογγυλά τραπέζια Αισθητικής και Επεμβατικής Δερματολογίας, που θα αφορούν κλινικά και αισθητικά προβλήματα των έξω γεννητικών οργάνων, ανδρών και γυναικών.

Ελπίζουμε να βρεθούμε με το καλό όλοι μαζί υγιείς, σε καλύτερες συνθήκες από τις σημερινές και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να απολαύσετε ένα συνέδριο εξαιρετικής ποιότητας και θεματολογίας.

Καλή αντάμωση στην συμπρωτεύουσα!

Ιωάννης Μπάρκης
Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΔΑΕ