Εγγραφή

Η ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το συνέδριο με φυσική παρουσιά στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, θα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στην γραμματεία κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου στο συνεδριακό ξενοδοχείο τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

– Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 11:00-20:00

– Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 08:00-20:00

– Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 08:30-13:00

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Λόγω των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στον συνεδριακό χώρο είναι η προεγγραφή στο συνέδριο καθώς και η επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικού Νόσησης του τελευταίου τριμήνου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Τακτικά Μέλη ΕΔΑΕ (ταμειακώς εντάξει)
ΔΩΡΕΑΝ  ΔΩΡΕΑΝ
Πρόσεδρα Μέλη ΕΔΑΕ (Ειδικευόμενοι)
ΔΩΡΕΑΝ  ΔΩΡΕΑΝ
Νοσηλευτικό Προσωπικό και Φοιτητές Ιατρικής*
 ΔΩΡΕΑΝ
Ιατροί άλλων ειδικοτήτων**
200 € ΔΩΡΕΑΝ

Δικαίωμα δωρεάν εγγραφής έχουν μόνο τα Μέλη της ΕΔΑΕ (Τακτικά Μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει και Πρόσεδρα Μέλη – Ειδικευόμενοι).
* Το Νοσηλευτικό Προσωπικό ή οι Φοιτητές Ιατρικής με την επίδειξη αντίστοιχου εγγράφου ή ταυτότητας που να αποδεικνύει την ιδιότητά τους μπορούν να πραγματοποιήσουνε την εγγραφή τους ΜΟΝΟ για τη διαδικτυακή μετάδοση.
**Οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%.
Η εγγραφή περιλαμβάνει:
ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
 • Παρακολούθηση όλων των επιστημονικών εργασιών του Συνεδρίου
 • Συνεδριακό Υλικό
 • Επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο
 • Πιστοποιητικό Συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του Συνεδρίου
ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
 • Πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα παρακολούθησης του Συνεδρίου
 • Το τελικό πρόγραμμα σε ηλεκτρονική μορφή
 • Πιστοποιητικό Συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του Συνεδρίου

Εταιρικές Εγγραφές
Για πληροφορίες αναφορικά με τις εγγραφές από Τουριστικά Γραφεία και Φαρμακευτικές Εταιρείες, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Οργάνωσης του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@edaespringsession2022.gr.   

Τρόποι Πληρωμής
 • Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό*:
  EUROBANK, Αρ. Λογ.: 0026-0237-83-0200937824, Swift Code: ERBKGRAA, IBAN Number: GR35 0260 2370 0008 3020 0937 824, Δικαιούχος: ΕΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
  * Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση στον ως άνω τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου, προς ταυτοποίηση της συναλλαγής.
 • Με πιστωτική κάρτα:
  Visa / Mastercard

Μοριοδότηση
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME, θα χορηγήσει έως 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν την Επιστημονική Συνάντηση. Η χορήγηση των μορίων γίνεται βάσει των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.

Κωδικοί Εισόδου και παρακολούθησης του Συνεδρίου

ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Στις εισόδους των αιθουσών συνεδριάσεων θα υπάρχουν σαρωτές (scanners) ελέγχου εισόδου/εξόδου. Οι σύνεδροι θα πρέπει να σαρώνουν (scan) σε κάθε είσοδο/έξοδό τους από την αίθουσα το γραμμωτό κώδικα (barcode) που θα έχουν λάβει ηλεκτρονικά μέσω e-mail λίγες ημέρες πριν την έναρξη του συνεδρίου.

ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Για την παρακολούθηση του συνεδρίου διαδικτυακά, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου θα σταλούν μέσω e-mail οι προσωποποιημένοι κωδικοί πρόσβασης στον κάθε εγγεγραμμένο σύνεδρο ξεχωριστά.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ελάχιστου ποσοστού 60% επί των συνολικών ωρών του προγράμματος. Η χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης θα γίνει ηλεκτρονικά μετά το πέρας του Συνεδρίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Παρακαλούμε σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνεται φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση στιγμιοτύπων από το προσωπικό της διοργάνωσης. Με την εγγραφή σας στο συνέδριο συναινείτε στη διαβίβαση των φωτογραφιών προς τους Οργανωτές και την πιθανή δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα του συνεδρίου καθώς και σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα για σκοπούς δημοσιότητας και προβολής.