Programme Overview

The below programme is subject to change and is based on the Central European Time Zone (CET).
If you would like to see what the below timings translate into your own time zone, please use this time converter.

Friday, 5th November 2021
CET Time Virtual Hall 1
Virtual Hall 2
09.45-10.00 Welcome Addresses  
10.00-10.30
Keynote Lecture I
 
10.30-10.45
15 Minute Break
10.45-12.45
Round Table I
Covid and lifestyle medicine
Workshop
on Culinary Medicine, Cooking with and for Children
12.45-13.00
15 Minute Break
13.00-15.00 Round Table II
Environment & Lifestyle Medicine
Workshop: Behavior Change: Helping patients to design and apply long lasting lifestyle behavior change
15.00-15.15 15 Minute Break
15.15-17.00
Round Table III
Diabetes  & Lifestyle Medicine

 
 
Saturday, 6th November 2021
CET Time
Virtual Hall 1 Virtual Hall 2
09.00-10.30 Oral Presentations I Oral Presentations II
10.30-10.45 15 Minute Break
10.45-12.30 Round Table IV
 Cardiology Perspectives in Lifestyle Medicine

 
 
12.30-12.45 15 Minute Break
12.45-14.00 Keynote Lecture IΙ
 
14.00-15.15 ePOSTER
Viewing
15.15-15.30
15 Minute Break 
15.30-17.15 Round Table V
Sexual Health Perspectives in Lifestyle Medicine

 
 
17.15-17.30 15 Minute Break
17.30-19.00 Round Table VI
Nutrition
Workshop: Sexual Health, how lifestyle interventions can influence desire in couples
Sunday,7th November 2021
CET Time
Virtual Hall 1
09.00-10.45 Round Table
VII

Physical Activity
10.45-11.00 15 Minute Break
11.00-13.00 Round Table
VIII

Lifestyle Medicine Initiatives in Europe
13.00-13.15 15 Minute Break
13.15-15.00
Oral Presentations
III

15.00-16.30 Closing remarks
16.30-16.30 ELMO ASSEMBLY