MERCK Α.Ε.

Back

Η Merck είναι η παλαιότερη φαρμακευτική εταιρεία στον κόσμο, με 353 χρόνια καινοτομίας και εξειδίκευσης στην επιστήμη και την τεχνολογία, και φέτος γιορτάζουμε τα 50 χρόνια της Merck στην Ελλάδα.

Στην πορεία των χρόνων, η επιτυχία μας οικοδομήθηκε πάνω στο θάρρος, την επίτευξη, την υπευθυνότητα, το σεβασμό, την ακεραιότητα και τη διαφάνεια. Αυτές οι αξίες διαμορφώνουν το καθημερινό μας έργο, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και την αλληλεπίδρασή μας με τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εταίρους μας και την κοινότητα μέσα στην οποία ζούμε.
Στην Ελλάδα, η Merck δραστηριοποιείται στους τομείς της Υγείας και των Βιοεπιστημών. Στον τομέα της Υγείας στόχος μας είναι να δημιουργούμε, να βελτιώνουμε και να επιμηκύνουμε τις ζωές των ασθενών. Η επιστήμη βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε δράσης μας. Παρέχοντας εξατομικευμένες θεραπείες για την πολλαπλή σκλήρυνση, τον καρκίνο, την υπογονιμότητα, τις καρδιαγγειακές και τις ενδοκρινολογικές παθήσεις, στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαφορά για τους ασθενείς.
Στον τομέα των Βιοεπιστημών συνεργαζόμαστε με την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για την επίλυση των πιο δύσκολων προβλημάτων της βιομηχανίας. Παρέχουμε στους επιστήμονες εργαστηριακά υλικά, τεχνολογίες και υπηρεσίες για να κάνουμε απλούστερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη την έρευνα και τη βιοτεχνολογική παραγωγή.
Προχωρώντας μπροστά και βασιζόμενη σε στέρεα θεμέλια, η Merck στην Ελλάδα είναι έτοιμη να χτίσει τα επόμενα 50 χρόνια παραμένοντας αφοσιωμένη στην ανθρώπινη πρόοδο.


         www.merckgroup.com
Back