Εγγραφές

Για την εγγραφή σας στο συνέδριο παρακαλούμε
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ:
Λόγω του ότι το σύστημα των on line εγγραφών για Φυσική Παρουσία έχει κλείσει, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Οργάνωσης του Συνεδρίου στο τηλέφωνο 210-7414746 ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eeoogek-congresses.gr.ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Λόγω των υγειονομικών περιορισμών, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στον συνεδριακό χώρο είναι η προεγγραφή στο συνέδριο καθώς και η προσκόμιση Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικού Νόσησης εντός των τελευταίων 6 μηνών. O αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία στις αίθουσες, θα είναι περιορισμένος.
Δικαίωμα Συμμετοχής
Η Συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους Ουρολόγους, Παθολόγους-Ογκολόγους, Ακτινοθεραπευτές, ειδικευόμενους, φοιτητές και νοσηλευτικό προσωπικό.

Για παρακολούθηση με φυσική παρουσία
 • Παρακολούθηση όλων των επιστημονικών εργασιών
 • Τελικό Πρόγραμμα
 • Επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο
 • Πιστοποιητικό Συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του Συνεδρίου
Για διαδικτυακή παρακολούθηση
 • Διαδικτυακή παρακολούθηση όλων των επιστημονικών εργασιών
 • Το τελικό πρόγραμμα σε ηλεκτρονική μορφή
 • Διαδικτυακή πρόσβαση στην εικονική έκθεση του Συνεδρίου
 • Πιστοποιητικό Συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του Συνεδρίου

Εταιρικές Εγγραφές & Διαμονή
Για πληροφορίες αναφορικά με τις εγγραφές/διαμονή από Τουριστικά Γραφεία και Φαρμακευτικές Εταιρείες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Οργάνωσης του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eeoogek-congresses.gr ή στο Τηλ: 2107414700.

Μοριοδότηση
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME- UEMS, θα χορηγήσει έως 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν την Επιστημονική Συνάντηση. Η χορήγηση των μορίων γίνεται βάσει των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.

Κωδικοί Εισόδου και Παρακολούθησης του Συνεδρίου

 • Για τη Φυσική Παρουσία:
  Στις εισόδους των αιθουσών συνεδριάσεων θα υπάρχουν σαρωτές (scanners)  ελέγχου εισόδου/εξόδου. Οι σύνεδροι θα πρέπει να σαρώνουν (scan) σε κάθε είσοδο/έξοδό τους από την αίθουσα το γραμμωτό κώδικα (barcode) που θα  έχουν λάβει ηλεκτρονικά μέσω e-mail λίγες ημέρες πριν την έναρξη του συνεδρίου.

 • Για τη Διαδικτυακή Παρακολούθηση:
  Για την παρακολούθηση του συνεδρίου διαδικτυακά, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου θα σταλούν μέσω e-mail οι προσωποποιημένοι κωδικοί πρόσβασης στον κάθε ένα εγγεγραμμένο σύνεδρο ξεχωριστά.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ελάχιστου ποσοστού 60% επί των συνολικών ωρών του προγράμματος. Η χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης θα γίνει ηλεκτρονικά μετά το πέρας της Επιστημονικής Συνάντησης.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Παρακαλούμε σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνεται φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση στιγμιότυπων από το προσωπικό της διοργάνωσης. Με την εγγραφή σας στο συνέδριο συναινείτε στη διαβίβαση των φωτογραφιών προς τους Οργανωτές και την πιθανή δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα του συνεδρίου καθώς και σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα για σκοπούς δημοσιότητας και προβολής.

 

 


Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Οργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eeoogek-congresses.gr ή στο Τηλ: 2107414700.