Εγγραφές

Η παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για την καλύτερη διοργάνωση του Συνεδρίου συνιστάται η προεγγραφή των συνέδρων.

Για ONLINE εγγραφές παρακαλούμε πατήστε εδώ 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Λόγω των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία θα είναι περιορισμένος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στον συνεδριακό χώρο είναι η προεγγραφή στο συνέδριο καθώς και η προσκόμιση Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικού Νόσησης του τελευταίου 6μηνου.
  1. Για τις εγγραφές των Ειδικευόμενων Ιατρών απαιτείται η αποστολή σχετικού δικαιολογητικού που θα επιβεβαιώνει την ιδιότητα τους ή επιστολή από το ίδρυμα που εργάζονται.
  2. Για τις εγγραφές του Νοσηλευτικού προσωπικού απαιτείται η αποστολή σχετικού αποδεικτικού εγγράφου.
  3. Για τις εγγραφές των Φοιτητών απαιτείται η αποστολή φοιτητικού πάσου. Αφορά μόνο τους προπτυχιακούς φοιτητές. Εξαιρούνται οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές.

Η εγγραφή περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση όλων των επιστημονικών εργασιών
  • Πρόγραμμα του Συνεδρίου
  • Επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο
  • Καφές κατά την διάρκεια των επίσημων διαλειμμάτων
  • Πιστοποιητικό Συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του Συνεδρίου

Μοριοδότηση
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME- UEMS, θα χορηγήσει 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν την Επιστημονική Συνάντηση.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ελάχιστου ποσοστού 60% επί των συνολικών ωρών του προγράμματος. Η χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης θα γίνει ηλεκτρονικά μετά το πέρας της Επιστημονικής Συνάντησης.

Ονομαστικές Κονκάρδες
Στις εισόδους των αιθουσών συνεδριάσεων θα υπάρχουν σαρωτές (scanners) ελέγχου εισόδου/εξόδου. Οι σύνεδροι θα πρέπει να σαρώνουν (scan) σε κάθε είσοδο/έξοδό τους από την αίθουσα το γραμμωτό κώδικα (barcode) που θα υπάρχει προ-εκτυπωμένος στην κονκάρδα με το ονοματεπώνυμό τους, την οποία θα παραλάβουν από τη Γραμματεία κατά την εγγραφή τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Παρακαλούμε σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου «Αττικές Ημέρες Παθολογίας» θα γίνεται φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση στιγμιοτύπων από το προσωπικό της διοργάνωσης. Με την εγγραφή σας στο συνέδριο συναινείτε στη διαβίβαση των φωτογραφιών προς τους Οργανωτές και την πιθανή δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα του συνεδρίου καθώς και σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα για σκοπούς δημοσιότητας και προβολής.
 

Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στο Συνέδριο: info@pathologydays.gr