Εγγραφές

Η Συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για ορθοπαιδικούς, ειδικευόμενους, φυσικοθεραπευτές, φοιτητές και νοσηλευτικό προσωπικό.


Η εγγραφή στο Σεμινάριο περιλαμβάνει:
  • Διαδικτυακή παρακολούθηση όλων των επιστημονικών εργασιών
  • Το τελικό πρόγραμμα σε ηλεκτρονική μορφή
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του συνεδρίου
  • Πρόσβαση στη διαδικτυακή έκθεση

Hands-on Workshop on Saw Bones (Medartis-Dmps)
H Πρακτική Άσκηση με Θέμα: «Οστεοσύνθεση Καταγμάτων Αγκώνος», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ». H συμμετοχή είναι δωρεάν. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στην πρακτική άσκηση (μέγιστος αριθμός 25 άτομα) θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Το Workshop αφορά μόνο τους Ειδικευμένους και Ειδικευόμενους Ορθοπαιδικής.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εταιρικές Εγγραφές
Για πληροφορίες αναφορικά με τις εγγραφές από Τουριστικά Γραφεία και Φαρμακευτικές Εταιρείες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Οργάνωσης του Σεμιναρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@elbowcourse2021.gr ή στο τηλ. 210 7414700.

Μοριοδότηση
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME- UEMS, θα χορηγήσει έως 11 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν την Επιστημονική Συνάντηση.  Δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο

Κωδικοί Εισόδου και παρακολούθησης του Σεμιναρίου
Για την παρακολούθηση διαδικτυακά, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Σεμιναρίου θα σταλούν μέσω e-mail οι προσωποποιημένοι κωδικοί πρόσβασης στον κάθε ένα εγγεγραμμένο σύνεδρο ξεχωριστά.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ελάχιστου ποσοστού 60% επί των συνολικών ωρών του προγράμματος. Η χορήγηση των Πιστοποιητικών θα γίνει ηλεκτρονικά μετά το πέρας του Σεμιναρίου με την συμπλήρωση της αντίστοιχης Φόρμας Αξιολόγησης από τους συμμετέχοντες.

 

 


Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στο Συνέδριο: info@elbowcourse2021.gr