// Χαιρετισμός

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, Αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλούμε στο 6th Athens International ELBOW Course, το οποίο θα διεξαχθεί ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2021.

Όπως όλοι γνωρίζετε, πέρσι λόγω της πανδημίας διοργανώσαμε το σεμινάριο διαδικτυακά. Η περσινή εμπειρία ήταν αρκετά ενθαρρυντική, αφού η παρακολούθηση των συναδέλφων ήταν πολύ μεγαλύτερη και ιδιαίτερα σημαντική, από τις διάφορες περιφέρειες της χώρας και το εξωτερικό.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό σας καλούμε να συμμετάσχετε στο φετινό σεμινάριο του αγκώνος. Θα συζητηθούν οι τρέχουσες εξελίξεις στην αντιμετώπιση των παθήσεων του αγκώνος και όλες οι σύγχρονες τεχνικές. Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που με τη γνώση και την εμπειρία τους θα συμβάλουν αποφασιστικά στην επιτυχία του σεμιναρίου. Θα υπάρξουν συνεδρίες  παρουσίασης ενδιαφέρουσων  περιπτώσεων, καθώς και συνεδρίες “Meet the expert”.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι η επιτυχία του σεμιναρίου όπως κάθε χρόνο, βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή σας, ενώ ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που πραγματοποιείται χωρίς τη χαρά της φυσικής παρουσίας.

Με εκτίμηση


Σάββας - Γεώργιος B. Σουρμελής, MD
Διευθυντής A’ Ορθοπαιδικής Κλινικής,
Νοσοκομείο «Υγεία», Αθήνα
Όλγα Δ. Σαββίδου, MD
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ορθοπαιδικής,
Α’ Ορθοπαιδική Κλινική,
Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών,
Π.Γ.N «Aττικόν»