Εγγραφές

Για την καλύτερη διοργάνωση του Συνεδρίου συνιστάται η προεγγραφή των συνέδρων.
Για την εγγραφή σας στο συνέδριο παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα εγγραφής και παρακολούθησης του συνεδρίου έχουν οι κάτωθι κατηγορίες:
 Κατηγορία Εγγραφής Κόστος Εγγραφής
Φυσική Παρουσία
 Κόστος Εγγραφής
Διαδικτυακή Παρακολούθηση

Ειδικευμένοι Ορθοπαιδικοί 200 € 50 €
Ειδικευόμενοι Ορθοπαιδικοί1 100 €
50 €
Ιατροί άλλων ειδικοτήτων1 100 € 50 €
Νοσηλευτές2 Δεν υπάρχει δυνατότητα
συμμετοχής με φυσική παρουσία
Δωρεάν
Φυσικοθεραπευτές3 Δεν υπάρχει δυνατότητα
συμμετοχής με φυσική παρουσία
Δωρεάν
Φοιτητές4 Δεν υπάρχει δυνατότητα
συμμετοχής με φυσική παρουσία
Δωρεάν
Οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία θα είναι πολύ περιορισμένος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στον συνεδριακό χώρο είναι η προσκόμιση Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικού Νόσησης 6 μηνών.

1 Για τις εγγραφές των Ειδικευόμενων και των Ιατρών άλλων ειδικοτήτων, απαιτείται η αποστολή σχετικού δικαιολογητικού που θα επιβεβαιώνει την ιδιότητα τους ή επιστολή από το ίδρυμα που εργάζονται.
2 Για τις εγγραφές του Νοσηλευτικού προσωπικού απαιτείται η αποστολή σχετικού αποδεικτικού εγγράφου.
3 Για τις εγγραφές των Φυσικοθεραπευτών απαιτείται η αποστολή σχετικού αποδεικτικού εγγράφου.
4 Για τις εγγραφές των Φοιτητών απαιτείται η αποστολή φοιτητικού πάσου. Αφορά μόνο τους προπτυχιακούς φοιτητές. Εξαιρούνται οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές.

Η εγγραφή περιλαμβάνει:

ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
 • Παρακολούθηση όλων των επιστημονικών εργασιών
 • Συνεδριακό Υλικό
 • Επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο
 • Πιστοποιητικό Συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του Συνεδρίου 
ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
 • Διαδικτυακή παρακολούθηση όλων των επιστημονικών εργασιών
 • Το τελικό πρόγραμμα σε ηλεκτρονική μορφή
 • Διαδικτυακή πρόσβαση στην εικονική έκθεση του Συνεδρίου
 • Πιστοποιητικό Συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του Συνεδρίου

Εταιρικές Εγγραφές

Για πληροφορίες αναφορικά με τις εγγραφές από Τουριστικά Γραφεία και Φαρμακευτικές Εταιρείες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Οργάνωσης του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eexot2021.gr

Τρόποι Πληρωμής

Με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς*:
 • ALPHA ΒΑΝΚ, Αρ. Λογ.103-002320-000855, Swift Code: CRBAGRAAXXX, IBAN Number: GR29 0140 1030 1030 0232 0000 855, Δικαιούχος: ΕΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
 • EUROBANK, Αρ. Λογ.: 0026-0237-83-0200937824, Swift Code: ERBKGRAA, IBAN Number: GR35 0260 2370 0008 3020 0937 824, Δικαιούχος: ΕΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
* Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση στον ως άνω τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου, προς ταυτοποίηση της συναλλαγής στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eexot2021.gr.

Με πιστωτική κάρτα:
 • Visa / Mastercard / American Express

Πολιτική Ακύρωσης Εγγραφής

Σε περίπτωση γραπτής ακύρωσης προεγγραφής, που θα απευθύνεται στη Γραμματεία Οργάνωσης, έως τις 30 Ιουνίου 2021, θα παρακρατείται το 50% του ήδη καταβληθέντος ποσού. Μετά την παραπάνω ημερομηνία, τα ήδη καταβληθέντα ποσά δεν επιστρέφονται. Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιηθούν εντός δύο μηνών από το πέρας του Συνεδρίου.

Μοριοδότηση

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME, θα χορηγήσει έως 30 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν την Επιστημονική Συνάντηση. Η χορήγηση των μορίων γίνεται βάσει των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.

Κωδικοί Εισόδου και παρακολούθησης του Συνεδρίου

 • Για την Φυσική Παρουσία:
  Στις εισόδους των αιθουσών συνεδριάσεων θα υπάρχουν σαρωτές (scanners) ελέγχου εισόδου/εξόδου. Οι σύνεδροι θα πρέπει να σαρώνουν (scan) σε κάθε είσοδο/έξοδό τους από την αίθουσα το γραμμωτό κώδικα (barcode) που θα έχουν λάβει ηλεκτρονικά μέσω e-mail λίγες ημέρες πριν την έναρξη του συνεδρίου.

 • Για την Διαδικτυακή Παρακολούθηση:
  Για την παρακολούθηση του συνεδρίου διαδικτυακά, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου θα σταλούν μέσω e-mail οι προσωποποιημένοι κωδικοί πρόσβασης στον κάθε ένα εγγεγραμμένο σύνεδρο ξεχωριστά.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ελάχιστου ποσοστού 60% επί των συνολικών ωρών του προγράμματος. Η χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης θα γίνει ηλεκτρονικά μετά το πέρας του Συνεδρίου.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Παρακαλούμε σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνεται φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση στιγμιοτύπων από το προσωπικό της διοργάνωσης. Με την εγγραφή σας στο συνέδριο συναινείτε στη διαβίβαση των φωτογραφιών προς τους Οργανωτές και την πιθανή δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα του συνεδρίου καθώς και σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα για σκοπούς δημοσιότητας και προβολής.