Χαιρετισμός

Αγαπητοί μας πελάτες και συνεργάτες,

Εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, με αίσθημα ευθύνης και προτεραιότητα στην ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας έχουμε προχωρήσει στα απαραίτητα βήματα, σύμφωνα και με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

  • Οι συνεδριακές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο έχουν μετατεθεί σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.
  • Από τις 16 Μαρτίου 2020, το προσωπικό μας εργάζεται από το σπίτι, προκειμένου να προστατευθούν όλοι οι εργαζόμενοι από την έκθεση σε συγχρωτισμό τόσο στο χώρο των γραφείων όσο και κατά τη μετακίνησή τους. Ταυτόχρονα, με την εξ αποστάσεως εργασία εφαρμόζουμε στην πράξη την οδηγία «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ». Οι τεχνολογικές υποδομές της εταιρείας μας διασφαλίζουν την απρόσκοπτη επικοινωνία σας με το προσωπικό μας τόσο μέσω email όσο και τηλεφωνικώς.
  • Αξιοποιώντας τις σχετικές τεχνολογίες στις οποίες έχουμε επενδύσει από καιρό, μετατρέψαμε σε διαδικτυακές όλες τις συναντήσεις που ήταν προγραμματισμένες με πελάτες ή συνεργάτες, εφόσον δεν ήταν εφικτό να μετατεθούν.
  • Τέλος, την περίοδο αυτή, αξιοποιούμε τις ευκαιρίες εκπαίδευσης, ενημέρωσης και βελτιστοποίησης των υπηρεσιών μας.
Διατηρούμε την ψυχραιμία μας και την αισιοδοξία μας και υπενθυμίζουμε κι εμείς με τη σειρά μας την ανάγκη να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών για την προστασία των εαυτών μας και των αγαπημένων μας.

Με υπομονή, ευχόμαστε να παραμείνουμε όλοι υγιείς και δυνατοί σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Γεωργία Τσάτσου
Διευθύνουσα Σύμβουλος, Erasmus Conferences & Events