Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς, σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, να σας καλωσορίσουμε στο 16o Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 17 έως 20 Δεκεμβρίου 2020 σε εξολοκλήρου διαδικτυακή μορφή (Virtual).

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν, λόγω της πανδημίας, επέβαλαν την προσαρμογή στα νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα να αποφασισθεί η διαδικτυακή πραγματοποίηση του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου της ΕΔΑΕ, αξιοποιώντας τα σύγχρονα διαδικτυακά μέσα. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφάλεια όλων μας, η οποία και αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της ΕΔΑΕ απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να εμμένουμε στο όραμα και στόχο της εταιρείας μας να προάγει την περεταίρω εκπαίδευση της κοινότητας των Δερματολόγων πάνω στα νέα επιστημονικά επιτεύγματα και τις εξελίξεις της ειδικότητάς μας.

Έτσι, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας και με τον ίδιο πάντα ενθουσιασμό, το Δ.Σ. της ΕΔΑΕ υπόσχεται να συγκροτήσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Επιστημονικό Πρόγραμμα, μέσω ενός ευρέως φάσματος θεματολογίας, όπου έγκριτοι Έλληνες και Ξένοι ομιλητές, με σημαντική εμπειρία στο αντικείμενό τους, έχουν προσκληθεί για να καταθέσουν την γνώση και εμπειρία τους και να μας ενημερώσουν για όλα τα νεότερα δεδομένα σε παθήσεις όπως η Ψωρίαση, η Ακμή, το Μελάνωμα, οι Παθήσεις του Συνδετικού Ιστού, οι Παθήσεις των Ονύχων και των Τριχών, η Αισθητική Δερματολογία, η Παιδοδερματολογία, η Ογκολογία, η Δερματοσκόπηση, κλπ.

Σε πείσμα των καιρών, είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας θα αποτελέσει βασικό στοιχείο για την επιτυχία αυτής της επιστημονικής εκδήλωσης.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Δημήτριος Ρηγόπουλος
Πρόεδρος ΕΔΑΕ