Χαιρετισμός

Επιστροφή
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες και σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις της πολιτείας, σας καλωσορίζουμε στο «16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας» που πραγματοποιείται αποκλειστικά Διαδικτυακά μεταξύ 17-20 Δεκεμβρίου 2020 για το σύνολο των συμμετεχόντων.

Εφέτος το Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΔΑΕ διαφορετικό από όσα προηγήθηκαν λόγω της πανδημίας COVID 19 και μάλιστα εν μέσω του 2ου κύματος. Με την βοήθεια της τεχνολογίας είναι σημαντικό να συνεχίζουμε παράλληλα τις προσπάθειες μας για να είμαστε σωστά ενημερωμένοι και να παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ειδικότητας μας.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής, είναι να έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να ενημερωθούμε από εκλεκτούς, έμπειρους, αλλά και νέους συναδέλφους, πάνω σε όλα τα θέματα της ειδικότητάς μας και για ό,τι πιο σύγχρονο και επιστημονικά τεκμηριωμένο υπάρχει.

Για ακόμη μια χρονιά, το ΔΣ της ΕΔΑΕ έχει συγκροτήσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει Συνεδρίες, Ειδικές Διαλέξεις, Φροντιστήρια και Αναρτημένες Ανακοινώσεις (e-posters), ενώ έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει το σύνολο των θεμάτων της δερματολογίας-αφροδισιολογίας, όπως η ψωρίαση, η ακμή, το μελάνωμα, η παιδοδερματολογία, οι παθήσεις των ονύχων και των τριχών, η ογκολογία, η δερματοσκόπηση, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, η αισθητική δερματολογία και όλα όσα είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε.

Θα χαρούμε να βρεθούμε «διαδικτυακά» και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα μεγάλα διλήμματα της καθημερινής πράξης στη δερματολογία ενώ η συμβολή και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν κύρια συστατικά της επίτευξης των στόχων του συνεδρίου μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Δημήτριος Ρηγόπουλος
Πρόεδρος ΕΔΑΕ