Εγγραφές

Back

Για την καλύτερη διοργάνωση του Συνεδρίου συνιστάται η προεγγραφή των συνέδρων.

 
Δικαίωμα  Συμμετοχής
Δικαίωμα εγγραφής και παρακολούθησης έχουν οι Ουρολόγοι,  οι Ειδικευόμενοι, οι Φοιτητές και το Νοσηλευτικό Προσωπικό.
 Εγγραφή Κόστος Εγγραφής
Εγγραφή στο Συνέδριο
 ΔΩΡΕΑΝ
Εγγραφή στο Cambridge Prostate mpMRI& Biopsy Course (Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021)  62 €
Στην τιμή της εγγραφής συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Η εγγραφή περιλαμβάνει:
  • Διαδικτυακή παρακολούθηση όλων των επιστημονικών εργασιών
  • Το τελικό πρόγραμμα σε ηλεκτρονική μορφή
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του συνεδρίου
  • Πρόσβαση στη διαδικτυακή έκθεση
Εταιρικές Εγγραφές
Για πληροφορίες αναφορικά με τις εγγραφές από Τουριστικά Γραφεία και Φαρμακευτικές Εταιρείες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Οργάνωσης του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@athenianurologydays.gr.

Τρόποι Πληρωμής
Με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς*:
  • ALPHA ΒΑΝΚ, Αρ. Λογ.103-002320-000855, Swift Code: CRBAGRAAXXX, IBAN Number: GR29 0140 1030 1030 0232 0000 855, Δικαιούχος: ΕΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
  • EUROBANK, Αρ. Λογ.: 0026-0237-83-0200937824, Swift Code: ERBKGRAA, IBAN Number: GR35 0260 2370 0008 3020 0937 824, Δικαιούχος: ΕΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
    Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση στον ως άνω τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου, προς ταυτοποίηση της συναλλαγής στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@athenianurologydays.gr.
Με πιστωτική κάρτα:
  • Visa / Mastercard / American Express
 
Πολιτική Ακύρωσης Εγγραφής
Σε περίπτωση γραπτής ακύρωσης της εγγραφής στο Course, που θα απευθύνεται στη Γραμματεία Οργάνωσης, έως τις 30 Απριλίου 2021, θα παρακρατείται το 50% του ήδη καταβληθέντος ποσού. Μετά την παραπάνω ημερομηνία, τα ήδη καταβληθέντα ποσά δεν επιστρέφονται. Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιηθούν εντός δύο μηνών από το πέρας του Συνεδρίου.

 

Μοριοδότηση
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME- UEMS, θα χορηγήσει έως 19 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν την Επιστημονική Συνάντηση.  Δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο.


Κωδικοί Εισόδου και παρακολούθησης του Συνεδρίου και του Course
Για την παρακολούθηση διαδικτυακά, λίγες ημέρες πριν την  έναρξη του συνεδρίου και του Course θα σταλούν μέσω e-mail οι προσωποποιημένοι κωδικοί πρόσβασης στον κάθε ένα εγγεγραμμένο σύνεδρο ξεχωριστά.


Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ελάχιστου ποσοστού 60% επί των συνολικών ωρών του προγράμματος. Η χορήγηση των Πιστοποιητικών θα γίνει ηλεκτρονικά μετά το πέρας του Συνεδρίου με την συμπλήρωση της αντίστοιχης Φόρμας Αξιολόγησης από τους συμμετέχοντες.

Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στο Συνέδριο: info@athenianurologydays.gr