Ναταλία Στράφτη

Γενική Διευθύντρια Εργασιών, Grivalia Management Company

Η Ναταλία Στράφτη είναι ιδρυτικό μέλος και Managing Partner της Grivalia Management Company. Την περίοδο 2014-2019 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Εργασιών της Grivalia Properties Α.Ε.Ε.Α.Π., ενώ από το 2008 ήταν επικεφαλής της Διεύθυνσης Επενδύσεων & Χαρτοφυλακίου της Α.Ε.Ε.Α.Π.
Από τη θέση της έχει εποπτεύσει σημαντικό αριθμό επενδύσεων αξίας άνω των 750 εκ. ευρώ σε όλους τους κλάδους του real estate, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών projects ανακατασκευής σύγχρονων, πράσινων κτιρίων γραφείων και ξενοδοχείων. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση μεγάλης αξίας ακινήτων σε Ελλάδα και Νοτιανατολική Ευρώπη, καθώς και στις διαπραγματεύσεις συμβάσεων με υψηλού επιπέδου μισθωτές, developers, κατασκευαστές, χρηματοοικονομικά στελέχη και συμβούλους. Συμμετείχε στην ομάδα που διαχειρίστηκε την είσοδο της Grivalia Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. στο χρηματιστήριο, καθώς και τις μετέπειτα αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Από το 2016 είναι μέλος της Επιτροπής Αειφορίας της Grivalia και συμμετέχει στο ULI GR Sustainability Council. Εργάστηκε στον Τομέα του Real Estate της Eurobank από τον Απρίλιο 2000 ως Αναπληρωτής Διευθυντής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου και ως Αναλυτής Επενδύσεων πριν από αυτό.
Είναι απόφοιτος του London School of Economics and Political Sciences και κάτοχος Διπλώματος στην Εκτιμητική και το Real Estate από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής σε συνεργασία με το Σ.Ο.Ε.

« Επιστροφή