Ευγένιος Δενδρινός

Διευθυντής του τομέα ανάπτυξης ακινήτων, Τ.Ε. ΜΕΣ Α.Ε.

Ο Ευγένιος Δενδρινός είναι Διευθυντής του τμήματος Real Estate της TEMES, υπεύθυνος για την ανάπτυξη, εμπορία, πώληση και κατασκευή κατοικιών που αναπτύσσονται στο Costa Navarino. Είναι υπεύθυνος για στρατηγική ανάπτυξης και την υλοποίηση των κατοικιών Costa Navarino Residences από την έναρξη του έργου.
Πριν από την TEMES, ασχολήθηκε με την ανάπτυξη έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για 3 χρόνια, ολοκληρώνοντας φωτοβολταϊκά έργα συνολικής ισχύος μεγαλύτερης των 60 MW στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών είναι το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό έργο στην Ελλάδα με ισχύ 12 MW.
Από το 2003 έως το 2009 εργάστηκε στη Siemens AG με έδρα τη Γερμανία. Αρχικά στον τομέα Ιατρικών Μηχανημάτων ως Διευθυντής Marketing Ακτινολογικών Συστήματων Παρεμβατικής Ακτινολογίας και εν συνεχεία στη Siemens Management Consulting, συμβουλευτική εταιρεία της ανώτατης διοίκησης της Siemens AG, ως ανώτερος σύμβουλος διοίκησης σε διάφορα προγράμματα. Έχει συμβουλέψει σε προγράμματα αναδιάρθρωσης στον τομέα πληροφορικής της Siemens AG, προγράμματα αναδιοργάνωσης του βιομηχανικού τομέα της Siemens AG και σε συγχωνεύσεις και εξαγορές στον τομέα των τηλεπικοινωνιών της Siemens AG.
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μηχανολόγου Μηχανικού (MSc) και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μηχανικού Βιοϊατρικής από το Imperial College του Λονδίνου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

« Επιστροφή