// Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Για άλλη μια χρονιά, η Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ουρο-Γεννητικού Καρκίνου (ΕΕΟΟΓΕΚ) σάς προσκαλεί στις «Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες».

Η 39η Επιστημονική Συνάντηση «Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες» θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2019.

Συμπληρώνοντας 39 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας της εκδήλωσης και παρά τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, η Οργανωτική Επιτροπή κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να διατηρηθεί το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της Συνάντησης.

Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο επιστημονικό πρόγραμμα με ευρεία θεματολογία και σύγχρονες προσεγγίσεις σε όλες τις νεότερες εξελίξεις και τα επίκαιρα ζητήματα της ειδικότητας μας.

Διακεκριμένοι Έλληνες και Ξένοι ομιλητές, με σημαντική πορεία στο αντικείμενό τους, έχουν προσκληθεί να καταθέσουν την γνώση και κλινική εμπειρία τους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαδραστική παρουσίαση νέων δεδομένων, την επικοινωνία με τους συμμετέχοντες και στην ευρεία ανταλλαγή απόψεων.

Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας, θα αποτελέσουν βασικά στοιχεία για την επιτυχία αυτής της επιστημονικής εκδήλωσης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Οι Πρόεδροι του Συνεδρίου


Κωνσταντίνος Α. Κωνσταντινίδης
Καθηγητής Ουρολογίας
Α΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ,
ΓΝΑ «Λαϊκό»
Χαράλαμπος Δεληβελιώτης
Καθηγητής Ουρολογίας  
Β΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ,
ΓΝΑ «Σισμανόγλειο»