// Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο Συνέδριο με τίτλο «Genitourinary Cancer: Bridging clinical research with daily practice», που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 7-8 Δεκεμβρίου 2018.
Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από την Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ουρο-Γεννητικού Καρκίνου (ΕΕΟΟΓΕΚ) και αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια με τα κεντρικά μας Συνέδρια, τα οποία διεξάγονται ανά διετία και στοχεύουν στην ενημέρωση όλων των επιστημόνων που επικεντρώνονται στην έρευνα, διάγνωση και θεραπεία του ουρο-γεννητικού καρκίνου, αλλά και στην κριτική ανάλυση της καθημερινής μας πρακτικής με σκοπό την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους ασθενείς μας. Φέτος, το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα εστιασθεί κυρίως στις εξελίξεις που συντελέστηκαν την τελευταία διετία με ιδιαίτερο βάρος τόσο στην βασική όσο και στην κλινική έρευνα. Εναρμονιζόμενοι με την επικέντρωση αυτή, για πρώτη φορά συμπεριλάβαμε στο πρόγραμμα ένα κλινικό φροντιστήριο προκειμένου οι σύνεδροι να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές της κλινικής έρευνας, ενώ η θεματολογία της εκδήλωσης δεν καθορίζεται με ανατομικά κριτήρια, αλλά με βάση το επιστημονικό περιεχόμενο της κάθε συνεδρίας. Παράλληλα, θα αναφερθούν όλες οι σημαντικές πληροφορίες που προέκυψαν από τα σημαντικότερα διεθνή Συνέδρια που διεξήχθησαν μέσα στο 2018, μέσω των οποίων εξέχοντες Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα προσπαθήσουνε να προβλέψουν τις αλλαγές στις κατευθυντήριες οδηγίες που θα διαμορφωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Η Οργανωτική Επιτροπή προσβλέπει στην μαζική και ενεργό συμμετοχή σας από την οποία εξαρτάται αποκλειστικά η επιτυχία αυτής της προσπάθειας.

Τέλος, όπως και στο προηγούμενο Συνέδριο, η ΕΕΟΟΓΕΚ θα απονείμει στις τρεις αναρτημένες εργασίες που θα επιλέγουν από την αντίστοιχη επιτροπή, το βραβείο «Κωνσταντίνος Δημόπουλος», ελπίζοντας ότι το πνεύμα του θα συνεχίσει να εμπνέει και τους νεότερους συναδέλφους.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΕΕΟΟΓΕΚ

Αριστοτέλης Μπάμιας
Καθηγητής Θεραπευτικής Ογκολογίας,
Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ


// Χρήσιμα Links

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Τελευταία ενημέρωση 03/12/2018

Διαβάστε περισσότερα »

Εγγραφές

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι on-line εγγραφές έχουν κλείσει.

Διαβάστε περισσότερα »

Η ΕΕΟΟΓΕΚ

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστεσελίδα της Ελληνικής Ερευνητικής Ομάδας Ουρογεννητικού Καρκίνου (ΕΕΟΟΓΕΚ)

Διαβάστε περισσότερα »