Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 14o Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1-4 Νοεμβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Athens Hilton στην Αθήνα.

Το Συνέδριο, στο οποίο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκλεκτοί και διακεκριμένοι συνάδελφοι, στοχεύει στην πληρέστερη ενημέρωση της κοινότητάς των Δερματολόγων πάνω στα νέα επιστημονικά επιτεύγματα και τις εξελίξεις της ειδικότητάς μας.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα, μέσα από μια σειρά Ειδικών Διαλέξεων, Στρογυλλών Τραπεζών, Δορυφορικών Συμποσίων καθώς και Ελεύθερων και Αναρτημένων Ανακοινώσεων, αποσκοπεί στο να καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, η οποία επικεντρώνεται σε όλα τα νεότερα δεδομένα σε παθήσεις όπως η Ψωρίαση, η Ακμή, το Μελάνωμα, οι Παθήσεις του Συνδετικού Ιστού, οι Παθήσεις των Ονύχων και των Τριχών, η Κοσμετολογία, η Παιδοδερματολογία, η Ογκολογία, η Δερματοσκόπηση, κλπ.

Για ακόμη μια χρονιά, το Δ.Σ. της ΕΔΑΕ υπόσχεται να συγκροτήσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα, στο οποίο σας καλεί ολόθερμα να συμμετάσχετε ενεργά με εργασίες, ερωτήσεις και κυρίως με την παρουσία σας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, η θετική σας ανταπόκριση και η συμμετοχή σας στο Συνέδριο, που αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία του, θα τύχουν από εμάς ιδιαίτερης εκτίμησης και αναγνώρισης.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Δημήτριος Ρηγόπουλος
Πρόεδρος ΕΔΑΕ