Διαμονή

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη φιλοξενία του Συνεδρίου στο ξενοδοχείο είναι η δέσμευση δωματίων από τους Οργανωτές για τη διαμονή των συμμετεχόντων. Ως εκ τούτου η κράτηση της διαμονής των συμμετεχόντων μέσω των Οργανωτών είναι καθοριστικής σημασίας για την οργανωτική και οικονομική επιτυχία του Συνεδρίου. Σημειώνεται ότι οι Οργανωτές εξασφαλίζουν τιμές διαμονής ίσες ή χαμηλότερες απ’ αυτές που προσφέρονται μέσω άλλων καναλιών για τις ίδιες ημερομηνίες και τα ίδια ξενοδοχεία.
Για τη διευκόλυνση των συνέδρων έχει κρατηθεί επαρκής αριθμός δωματίων στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos, που είναι και ο συνεδριακός χώρος. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να το δηλώσουν στην Φόρμα Εγγραφής και Διαμονής. Για την κράτηση ξενοδοχείου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κρατήσεις δωματίων μπορούν να πραγματοποιηθούν:
 • είτε on-line
    για είσοδο στο σύστημα online εγγραφών και κρατήσεων, χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης: Internet Explorer, Mozilla Firefox ή Safari. ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΦΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟ

 • είτε με τη συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας εγγραφής και διαμονής στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@embriomitriki-congress.gr ή στο fax 210-7257532. Για να κατεβάσετε τη φόρμα διαμονής σε μορφή αρχείου word,

Ξενοδοχείο Μονόκλινο
Σε € ανά διανυκτέρευση
Δίκλινο
Σε € ανά διανυκτέρευση
Domotel Xenia Volos
€ 130 € 145
Οι τιμές περιλαμβάνουν πρωινό και όλους τους φόρους, εκτός του φόρου διαμονής (4€ ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση) που ισχύει από 01/01/2018 (Ν. 4389/2016) και είναι πληρωτέος στην υποδοχή του ξενοδοχείου από τον κάθε πελάτη κατά την αναχώρησή του.

Για την κράτηση δωματίου απαιτείται προκαταβολή ίση με το 50% του συνολικού κόστους των διανυκτερεύσεων κατά την επιβεβαίωση της κράτησης και εξόφληση έως και τις 30 Μαρτίου 2018. Οι κρατήσεις ξενοδοχείου θα επιβεβαιωθούν μόνο μετά την είσπραξη της εξόφλησης και οι σχετικές αποδείξεις θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά.

Τρόποι Πληρωμής
Η προκαταβολή της κράτησης ξενοδοχείου μπορεί να πραγματοποιηθεί:
 • Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό*:
  ALPHA Bank Υποκατάστημα Βενιζέλου, Αθήνα
  Αρ. Λογ. 103-002320-000855
  Swift Code: CRBAGRAAXXX
  IBAN Number: GR29 0140 1030 1030 0232 0000 855
  Δικαιούχος: ΕΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
  *
  Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση στον ως άνω τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε όπως αποστέλλετε μαζί με τη συμπληρωμένη φόρμα εγγραφής και διαμονής και αντίγραφο του καταθετηρίου, προς ταυτοποίηση της συναλλαγής.
 • Με πιστωτική κάρτα (Visa/Mastercard)
  Πατήστε εδώ για το έντυπο εξουσιοδότησης χρέωσης πιστωτικής κάρτας

Πολιτική Ακυρώσεων
Σε περίπτωση γραπτής ακύρωσης της κράτησής σας, που θα απευθύνεται στη Γραμματεία Οργάνωσης έως και τις  30 Μαρτίου 2018, θα παρακρατείται το 50% του συνολικού κόστους της κράτησης. Μετά την παραπάνω ημερομηνία, τα ήδη καταβληθέντα ποσά δεν επιστρέφονται. Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιηθούν εντός δύο μηνών από το πέρας της Συνεδρίου.Για πληροφορίες σχετικά με την κράτηση δωματίου,  παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Οργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@embriomitriki-congress.gr