Εγγραφές

Το online σύστημα εγγραφών έχει κλείσει. Οι εγγραφές μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 18 Νοεμβρίου, επιτόπου κατά τη διεξαγωγή της Ημερίδας από τις 08:00 και έπειτα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνέδρων, συνιστάται η προεγγραφή τους.

Κόστος συμμετοχής
Κατηγορία Έως 31/10/2017 Από 01/11/2017
Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι 50 € 70 €
Μαίες-Μαιευτές και Νοσηλευτικό προσωπικό 20 € 30 €
Το Δικαίωμα Συμμετοχής περιλαμβάνει:
• Παρακολούθηση Επιστημονικού Προγράμματος
• Υλικό της Ημερίδας
• Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Δωρεάν Συμμετοχή Κοινού
Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα διεξαχθούν ειδικές συνεδριάσεις για το κοινό τις οποίες θα μπορούν, όσοι ενδιαφέρονται, να τις παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ.
Η εγγραφή γίνεται ΜΟΝΟ με τη συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας εγγραφής η οποία θα είναι διαθέσιμη σύντομα.

 
Προειδοποίηση ασφαλείας:
Παρατηρούνται διαρκώς αυξανόμενα περιστατικά με απόπειρες απάτης μέσω internet, email ακόμη και τηλεφώνου, από άτομα που ισχυρίζονται ότι επικοινωνούν εκ μέρους του επίσημου διοργανωτή του συνεδρίου. Διαβάστε περισσότερα
Τιμολόγηση εγγραφών εταιρειών
Παρακαλούμε σημειώστε ότι, κατά την τιμολόγηση, το παραπάνω κόστος εγγραφής επιβαρύνεται με 24% ΦΠΑ προκειμένου για εγγραφές που καλύπτονται από εταιρείες.

Τρόποι πληρωμής
  • Με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς*:
    • ALPHA ΒΑΝΚ, Αρ. Λογ.103-002320-000855, Swift Code: CRBAGRAAXXX, IBAN Number: GR29 0140 1030 1030 0232 0000 855, Δικαιούχος: ΕΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
    • EUROBANK, Αρ. Λογ.: 0026-0237-83-0200937824, Swift Code: EFGBGRAA, IBAN Number: GR35 0260 2370 0008 3020 0937 824, Δικαιούχος: ΕΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
  • Με πιστωτική κάρτα (Visa / Mastercard / American Express / Maestro)
* Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε μαζί με τη συμπληρωμένη φόρμα εγγραφής και αντίγραφο του καταθετηρίου, προς ταυτοποίηση της συναλλαγής.

Πολιτική ακυρώσεων
Σε περίπτωση ακύρωσης προεγγραφής με γραπτή ενημέρωση της Γραμματείας Οργάνωσης έως τις 31 Οκτωβρίου 2017, θα παρακρατείται το 50% του ήδη καταβληθέντος ποσού.
Μετά την παραπάνω ημερομηνία, τα ήδη καταβληθέντα ποσά δεν επιστρέφονται.
Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιηθούν εντός δύο μηνών από το πέρας της Ημερίδας.

Μοριοδότηση
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS, χορηγεί 8 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της Ημερίδας.

Εγγραφές κατά τη διάρκεια της Ημερίδας
Εγγραφές θα γίνονται και κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, στη Γραμματεία που θα λειτουργεί στο συνεδριακό ξενοδοχείο. Οι ακριβείς ώρες και ημέρες λειτουργίας της Γραμματείας θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Παρακαλούμε σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα γίνεται φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση στιγμιοτύπων από το προσωπικό της διοργάνωσης. Με την εγγραφή σας στην ημερίδα συναινείτε στη διαβίβαση των φωτογραφιών προς τους Οργανωτές και την πιθανή δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα της ημερίδας καθώς και σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα για σκοπούς δημοσιότητας και προβολής.


Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Οργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fisiologikostoketos.gr