Εύα Αγαπάκη

Η Εύα Αγαπάκη είναι πολιτικός μηχανικός και υποψήφια διδάκτορας στο Construction Information Technology (CIT) Lab του Πανεπιστημίου του Cambridge. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνά της αφορά την αυτοματοποίηση της δημιουργίας μοντέλων υπαρχόντων βιομηχανικών κτιρίων.

Επίσης, ασχολείται εθελοντικά ως STEM Ambassador στην περιοχή του Cambridge με σκοπό την προώθηση των επιστημών σε νέους. Συμβουλεύει προπτυχιακούς φοιτητές του Cambridge University Engineering Society σε θέματα παρουσιάσεων διακεκριμένων εταιρειών στο Τμήμα Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Cambridge. Είναι finalist των London Construction Awards στην κατηγορία Women in Construction που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στο Λονδίνο.

Πρόσφατα βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο καινοτομίας στο Διεθνές Συνέδριο LC3 (Lean and Computing in Construction Congress), καθώς και το Best “Rising Star” Poster στο 4o Oxbridge Women in Computer Science, στην Οξφόρδη. Τα έτη 2014-2016, εργάσθηκε ως Research και Teaching Assistant στην Καλιφόρνια της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα στα πανεπιστήμια UCLA και UC Davis πάνω σε θέματα αντισεισμικής μηχανικής. Αποφοίτησε 1η στο UCLA (Master in Geotechnical Earthquake Engineering) αποσπώντας το UCLA Outstanding Geotechnical Graduate Student Award. Το 2012 επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο Summer Course for Outstanding postgraduate and Senior Undergraduate Students που διεξάχθηκε στο Hong Kong Polytechnic University. Το 2009 αποφοίτησε από την σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών με γενικό βαθμό 8,49.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική της ιστοσελίδα: https://www.evagapaki.com


« Επιστροφή