Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία σάς προσκαλεί στην 26η Ειδική Σύνοδο που διοργανώνει στο Ξενοδοχείο Amalia στην πόλη του Ναυπλίου, στις 23-25 Ιουνίου 2017, συνεχίζοντας έτσι τη μακρόχρονη παράδοσή της σε συναντήσεις υψηλού επιστημονικού επιπέδου.
 
Οι εκδηλώσεις της ΕΜΓΕ, αποτελώντας πλέον θεσμό, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, Μαιών και Μαιευτών, καθώς και Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που σχετίζονται με τους τομείς της Γυναικολογίας και της Μαιευτικής, ενημερώνοντάς τους για όλες τις νεότερες εξελίξεις του τομέα μας.

Κατά τη διάρκεια της 26ης Ειδικής Συνόδου, καταξιωμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναπτύξουν θέματα Μαιευτικής και τη Γυναικολογίας, προς ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετική με τη σωστή παρακολούθηση, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία προβλημάτων που προκύπτουν στην υγεία των γυναικών.

Με χαρά, λοιπόν, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις εργασίες της Ειδικής Συνόδου, συμβάλλοντας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, σε ακόμη ένα επιτυχημένο επιστημονικό τριήμερο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
 
Δημήτριος Λουτράδης
Καθηγητής Μαιευτικής- Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρόεδρος 26ης Ειδικής Συνόδου ΕΜΓΕ