// Χαιρετισμός Προέδρων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της «δια βίου εκπαίδευσης» πραγματοποιείται στο Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης «ΠΝ Σουκάκος» στο «Αττικόν» Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο την Παρασκευή και το Σάββατο 11 και 12 Νοεμβρίου 2016  Διεθνές Σεμινάριο για τις Παθήσεις και τη Χειρουργική του Αγκώνα.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας  της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημιου Αθηνών, ΠΓΝ «Αττικόν» με τη Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου «Υγεία».

Η Οργανωτική επιτροπή ανεπτυξε ένα διήμερο επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος και προβληματισμού σχετικά με τις παθήσεις και τη χειρουργική του αγκώνα. Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει 37 διαλέξεις  από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους όσον αφορά τη χειρουργική του αγκώνα, σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές καθώς και την κατεύθυνση των επιλογών στη σύγχρονη βιβλιογραφία.

Κύριος στόχος του Σεμιναρίου είναι  η ανταλλαγή απόψεων και η εμβάθυνση των γνώσεων μας στο παραπάνω γνωστικό αντικείμενο. Στο τελευταίο μέρος του Σεμιναρίου, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, θα παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες κλινικές περιπτώσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε  ενεργά στο Σεμινάριο συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επιτυχημένη διεξαγωγή του.

Με εκτίμηση

Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

Όλγα Σαββίδου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ορθοπαιδικής,
 Α' Ορθοπαιδική Κλινική,  Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών,
Π.Γ.Ν. «Αττικόν»
Σάββας - Γεώργιος Σουρμελής
∆ιευθυντής Β’ Ορθοπαιδικής Κλινικής,
Νοσοκομείο «Υγεία», Αθήνα