Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το 12o Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας θα πραγματοποιηθεί στις 3-6 Νοεμβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Athens Hilton στην Αθήνα.

Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκλεκτοί συνάδελφοι, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση, όσον αφορά τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα και τις εξελίξεις στην ειδικότητά μας. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα υπάρχουν διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας, δορυφορικά συμπόσια, καθώς επίσης και ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα νεότερα δεδομένα σε παθήσεις όπως η Ψωρίαση, η Ακμή, το Μελάνωμα, οι Παθήσεις του Συνδετικού Ιστού, η Κοσμετολογία, η Παιδοδερματολογία, οι Παθήσεις των Ονύχων και των Τριχών, η Ογκολογία, η Δερματοσκόπηση, κ.λπ.

Το Δ.Σ. της ΕΔΑΕ υπόσχεται να συγκροτήσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα, στο οποίο σάς καλεί ολόθερμα να συμμετάσχετε με εργασίες, ερωτήσεις και κυρίως με την παρουσία σας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, η θετική σας ανταπόκριση και η συμμετοχή σας στο Συνέδριο, που αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία του, θα τύχουν από εμάς ιδιαίτερης εκτίμησης και αναγνώρισης.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Δημήτριος Ρηγόπουλος
Πρόεδρος ΕΔΑΕ