// Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Για άλλη μια χρονιά σας προσκαλούμε στις  «Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες», που θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Athens Hilton, στις 8-10 Μαΐου 2015.  

Συμπληρώνοντας 35 χρόνια αδιάλειπτης οργάνωσής της εκδήλωσης  και παρά τους δύσκολούς καιρούς που βιώνουμε, η οργανωτική επιτροπή προσπαθεί να διατηρήσει το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της Συνάντησης και να ανανεώσει το επιστημονικό πρόγραμμα με νέα στοιχεία.

Έχοντας αποκομίσει θετικά σχόλια αναφορικά με την συνεδρία Live Surgery, που εγκαινιάσαμε στη διοργάνωση του 2014,  εντάσσουμε φέτος στο πρόγραμμα του Σαββάτου, αντίστοιχη συνεδρία αναμετάδοσης Χειρουργικών Επεμβάσεων, από το «Λαϊκό Νοσοκομείο» στην αίθουσα «Τερψιχόρη» του ξενοδοχείου Athens Hilton, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους συναδέλφους να την παρακολουθήσουν, παράλληλα με το υπόλοιπο πρόγραμμα της Εκδήλωσης.

Η επιτυχημένη, όπως αποδείχτηκε, συνεργασία μας με την Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ουρο-Γεννητικού Καρκίνου (ΕΕΟΟΓΕΚ),  υπό την αιγίδα της οποίας έχει τεθεί η Επιστημονική Εκδήλωση, θα συνεχιστεί και το 2015.

Όλοι εμείς στις Α & Β Ουρολογικές Κλινικές του Πανεπιστημίου Αθηνών, πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία- διαδρομή των Ουρολογικών Ημερών οφείλεται κυρίως στη δική σας δυναμική παρουσία και ενεργό συμμετοχή.
Η Οργανωτική Επιτροπή σάς περιμένει με χαρά, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, για ακόμη ένα επιτυχημένο επιστημονικό διήμερο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Οι Πρόεδροι του Συνεδρίου

Κωνσταντίνος Α. Κωνσταντινίδης
Καθηγητής Ουρολογίας
Α΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ,
“Λαϊκό” Νοσοκομείο
  Χαράλαμπος Δεληβελιώτης
Καθηγητής Ουρολογίας  
Β΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ,
“Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο