// Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης, η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας καλωσορίζουν στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης, που θα διεξαχθεί στις 27-28 Φεβρουαρίου 2015 στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα.

Πιστή πλέον στο ραντεβού που δίνεται κάθε τρία χρόνια, η Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης μέσω του 5ου κατά σειρά Πανελλήνιου Συνεδρίου της αποσκοπεί και συντελεί στη διάδοση της Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης τόσο σε ερευνητικό, διαγνωστικό αλλά κυρίως σε επεμβατικό επίπεδο.

Η Επιστημονική Επιτροπή καταρτίζει ένα διήμερο επιστημονικό πρόγραμμα, υψηλού εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, καθιστώντας το Πανελλήνιο Συνέδριο ως την κορυφαία επιστημονική συνάντηση της ειδικότητάς μας. Συγκεκριμένα, μέσα από μια σειρά διαλέξεων, προσκεκλημένοι διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, πρωτοπόροι στο γνωστικό αντικείμενο της Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης, θα μοιραστούν μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους, παρουσιάζοντας τις νεώτερες επιστημονικές μελέτες και εξελίξεις στα επίκαιρα και φλέγοντα θέματα τις ειδικότητάς μας, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για δημιουργικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων.       

Ακόμη, η κορυφαία αυτή επιστημονική συνάντηση αποτελεί μεταξύ άλλων και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία συνάντησης παλιών φίλων αλλά και δημιουργίας νέων, αξιόλογων γνωριμιών μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών υγείας με ειδίκευση στον τομέα της Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.

Με χαρά λοιπόν, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του Συνεδρίου μας, συμβάλλοντας και εσείς στην επιτυχημένη διεξαγωγή της 5ης συνάντησης μας στην Αθήνα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μηνάς Πασχόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης